Najnovšie recenzie zo sekcie Sacharidy
- klasika z kreatinom dobra vec aj zmiesat to spalatinozou na energiu pred cvicenim
- nic
vsetko ok
Still Mass Glukóza 3000g
Pridané: 22. apríla 2016
(naposledy upravené 22. apríla 2016)
Zakúpený v 73nutrition.sk
- Super cena, super kvalita, učinnosť výborná
- Určite odporúčam !
- Pridávam ho do proteínov po tréningu.
Funkčný.
- Výhodné objemné balenie, keďže je bez chuti, tak príchuť ''neomrzí'' a veľké balenie je výhodou.
- Možno by nebolo na škodu trochu prepracovať spôsob, ktorým sa uzatvárajú balenia, niekedy sa časom opotrebujú a balenie je problém zatvoriť. Na druhej strane sú to balenia, ktoré znižujú výslednú cenu produktu, takže to nie je až taký problém.
Tento produkt - ako všetky ostatné, ktoré som skúsil a nebolo ich málo, splnil v plnej miere moje očakávania.
Veľmi výhodná cena, slušný výber veľkosti balení, ústretový prístup obchodu. Doteraz som nemal problém ani s dodaním.
Myslím, že môj názor je hodnotný, nakoľko sa už dlhší čas aktívne venujem posilňovaniu a tento produkt by som odporučil každému začínajúcemu, či už pokročilému športovcovi.
som spokojna lebo cukor ma nizky glyk.index a to ja potrebujem
- Dobrá rozpustnosť, žiadne problémy s trávením.
Odporúčam.
- prehanalo ma
mozno to chce zvyk
- Celkovo je tento produkt pecka
tento produkt splnil svoj účel
- ľahko stráviteľný, dobrá kombinácia s kreatínom
OK
- klasicky maltodextrin
- nic
maltodextrin bude vzdy len maltodextrin
- super
super
Yea
- dobre sa rozpusta
Pocas treningu na doplnenie energie, urcite objednam opat.
- kvalita cena
- zatial nic
velmi dobra nahrada klasickeho cukru o:)
- Odporúčam ako sladidlo pre tých, ktorí si strážia svoj kalorický príjem. Má vyššiu sladivosť ako sacharóza a nižší GI, čiže stačí menšie množstvo na rovnaké osladenie nápoja či jedla... určite je lepšie používať fruktózu ako umelé sladidlá...
- Tým, ktorí potrebujú naopak zvýšiť svoj príjem energie môže naopak vysoka sladivosť prekážať... pre zvýšenie energetickej hodnoty potréningového nápoja odporúčam radšej kombinovať glukózu s maltodextrínom a max 10g fruktózy.
- rychle cukry
- nie sladke
rychle cukry bez sladkej chuti
- Chutne.Super rozpustny vo vode.
Odporucam pre bezlepkovu dietu
- Je fajn. Mam ju spolu s 80 whey protein a funguju na jednotku.
- Nic
Treba skusit, nebudete lutovat.
- rozpustnosť, chuť, účinok
dobra vec do predtreningovky, ako aj doplnok ku creatinu
kvalita za výbornú cenu
Zobrazujem 341 - 360 zo 403 recenzií « Predchádzajúci 1...16 17 [ 18 ] 19 20...21 Ďalšie »